Byg bolig

VÆLG EN ADVOKAT – OG VÆLG EN SPECIALISERET BOLIGADVOKAT

At købe, bygge eller sælge bolig er en meget væsentlig beslutning, der vil have store økonomiske, juridiske og praktiske konsekvenser i mange år.

Enhver ejendom har sine særegne forhold, og ingen handler er ens. Et optimalt forløb kræver derfor fuld opmærksomhed fra en rådgiver med de helt rigtige kompetencer – og ikke mindst med den rette indstilling til opgaven.

Jeg er specialiseret boligadvokat, rådgiver om alle typer boliger og bistår i flere hundrede handler årligt – både som rådgiver for købere, sælgere og de, der bygger bolig.

Udover at være advokat er jeg også uddannet jurist og ejendomsmægler, ligesom jeg i mere end et årti har undervist på ejendomsmægleruddannelsen. Jeg nærer stor personlig og faglig interesse for ejendomsmarkedet og juraen og økonomien bag og er altid opdateret på, hvad der sker.

RÅDGIVNING NÅR DU BYGGER BOLIG

Når du skal bygge hus, indgår du en meget kompleks aftale med byggefirmaet. MIn bistand omfatter gennemgang og analyse af entrepriseaftalen, byggefirmaets egne standardvilkår, branchestandardvilkår og de individuelle aftaler. Derudover analyserer jeg de juridisike forhold for grunden – servitutter, lokalplaner mv. – og sikrer, at der er overensstemmelse mellem disse og aftalen med byggefirmaet.

På vores rådgivningsmøde får du en detaljeret købsanalyse, og på baggrund af denne forhandler jeg vilkårene på plads med byggefirmaet, så du stilles bedst muligt.

FÅ 360 GRADERS RÅDGIVNING

I al min rådgivning inddrager jeg viden fra mine øvrige sagsområde – lejeforhold, finansiering, arveret, formueordning i ægteskaber (ægtepagter) og arveplanlægning (testamenter) – tillige med erfaringer fra mit øvrige advokatvirke om aftaler, forsikringsret, tvister og retssager.

Sådan får mine klienter ikke kun rådgivning om at købe, sælge eller bygge – men helhedsorienteret advokatrådgivning om alle relevante forhold, så de er optimalt klædt på, forinden de juridisk er forpligtede af købsaftalen.

KONTAKT MIG

Kontakt mig og få et skræddersyet tilbud på netop din bolighandel. Det er helt uforpligtende – og det, du får hos mig, er en advokatydelse af absolut højeste kvalitet – leveret af advokaten personligt.