Boligsalg

VÆLG EN ADVOKAT – OG VÆLG EN SPECIALISERET BOLIGADVOKAT

At købe, bygge eller sælge bolig er en meget væsentlig beslutning, der vil have store økonomiske, juridiske og praktiske konsekvenser i mange år.

Enhver ejendom har sine særegne forhold, og ingen handler er ens. Et optimalt forløb kræver derfor fuld opmærksomhed fra en rådgiver med de helt rigtige kompetencer – og ikke mindst med den rette indstilling til opgaven.

Jeg er specialiseret boligadvokat, rådgiver om alle typer boliger og bistår i flere hundrede handler årligt – både som rådgiver for købere, sælgere og de, der bygger bolig.

Udover at være advokat er jeg også uddannet jurist og ejendomsmægler, ligesom jeg i mere end et årti har undervist på ejendomsmægleruddannelsen. Jeg nærer stor personlig og faglig interesse for ejendomsmarkedet og juraen og økonomien bag og er altid opdateret på, hvad der sker.

ADVOKAT FOR BOLIGSÆLGERE

Med min baggrund som både advokat og uddannet ejendomsmægler kan jeg tilbyde unik bistand, når du skal sælge en ejendom.

Har du selv fundet din køber, så kan jeg bistå dig med en komplet salgspakke – til en brøkdel af prisen hos en ejendomsmægler. Med en salgspakke hos mig får du alt, du behøver for at gennemføre et trygt og sikkert boligsalg – med din egen advokat til at styre og kvalitetssikre processen fra A-Z.

Når du sælger din bolig gennem ejendomsmægler, kan jeg varetage og sikre dine interesser. Jeg kvalitetssikrer hele processen, både i forhold til køber og mægler og handlens gennemførelse, og sørger for, at dine – og kun dine – interesser til fulde er tilgodeset.

Formidlingsaftaler med ejendomsmæglere er komplicerede aftaler. Jeg bistår, når du skal vælge ejendomsmægler, og når aftalegrundlaget skal forhandles. Det er store summer, der er på spil, og få timers advokatbistand kan gøre en meget markant forskel på din retsstilling over for mægler, og hvor meget du skal betale – og hvornår.

Jeg rådgiver også i tvister mellem sælgere og ejendomsmæglere.

FÅ 360 GRADERS RÅDGIVNING

I al min rådgivning inddrager jeg viden fra mine øvrige sagsområde – lejeforhold, finansiering, arveret, formueordning i ægteskaber (ægtepagter) og arveplanlægning (testamenter) – tillige med erfaringer fra mit øvrige advokatvirke om aftaler, forsikringsret, tvister og retssager.

Sådan får mine klienter ikke kun rådgivning om at købe, sælge eller bygge – men helhedsorienteret advokatrådgivning om alle relevante forhold, så de er optimalt klædt på, forinden de juridisk er forpligtede af købsaftalen.

KONTAKT MIG

Kontakt mig og få et skræddersyet tilbud på netop din bolighandel. Det er helt uforpligtende – og det, du får hos mig, er en advokatydelse af absolut højeste kvalitet – leveret af advokaten personligt.