Værdier

OMHU & UMAGE

Jeg rådgiver om emner, der har meget stor betydning for mine klienter og deres tilværelse. Det kræver – og fortjener – den allerstørste grad af omhu og umage. Det er jeg konstant bevidst om.

I min sagsbehandling inddrager jeg viden og erfaring fra alle mine specialer og fra hele mit advokatvirke. Det giver 360 graders rådgivning.

Det er mit varemærke, at mine klienter får rådgivning af højeste kvalitet tillige med punktlig ekspedition – og en særdeles god personlig service og information undervejs.

I dagens verden er de gamle dyder blevet urentable. Tingene skal bare køres hurtigst muligt igennem og afsluttes, så man kan komme videre til det næste. Den tankegang og forretningsfilosofi strider mod alt i mit DNA, og sådan bliver en sag aldrig behandlet af mig.

ENGAGEMENT

Jeg behandler personligt alle sager fra A-Z.

Mine klienter har dermed kun én kontaktperson gennem hele sagsforløbet; advokaten selv. Det giver et tæt og personligt samarbejde, tryghed og en meget skarp struktur.

Arbejdsformen går hånd i hånd med en udtalt ansvarsfølelse for mine klienter og deres anliggender. En har omtalt det som “at blive pakket ind i vat og bomuld” . En anden som “at være holdt i hånden fra start til slut”.

Samtlige mine nye klienter har fået mig anbefalet af andre. Det forpligter.

På min Google-profil kan du læse mine klienters anmeldelser.

UVILDIG RÅDGIVNING

Dit valg af rådgiver har afgørende betydning for, hvordan du kommer videre.

De advokatetiske regler bestemmer, at advokater skal yde fuldstændig uafhængig rådgivning. Det gælder ikke for andre typer af rådgivere.

Når du vælger mig som din advokat, får du garanti for, at det alene er dine interesser, der tjenes.